Thursday, September 2, 2010

Permainan tempat ke polis

Permainan mungkin diserahkan kepada polis oleh September 7 tempat


Kerajaan tidak boleh melakukan apakah semua tempat Commonwealth Games akan diserahkan kepada Polis Delhi pada September 7, kemudahan keselamatan sehingga dapat diletakkan di tempat.

Home Menteri P. Chidambaram, yang melakukan tinjauan keselamatan pada hari Rabu, berkata polis akan memiliki satu minggu untuk menempatkan keselamatan semua lapisan - hambatan logam, Busters ban, CCTV dan pengesan logam - dan anti-sabotaj melakukan latihan sebelum meninjau lain dilakukan pada September 15.

Namun, ditanya apakah semua tempat akan siap pada waktunya untuk penyerahan itu, Menteri Pembangunan Perkotaan Jaipal Reddy hanya boleh berkata: "Mereka akan lebih atau kurang bersedia untuk pengambilalihan oleh keselamatan."

Dia bercakap kepada wartawan selepas pertemuan Kumpulan Menteri (GOM) pada Rabu malam Games malam.

Hujan bimbang

Ini mata untuk menunda tetapi lebih dan tenggat waktu diperpanjang, di mana sebahagian besar pinning GOM menyalahkan cuaca. "Kami bimbang hujan," kata Menteri Sukan MS Gill.

Walaupun bimbang ini, GOM tidak boleh mendedahkan rancangan sandaran dalam kes tersebut hujan terus selama Sukan Olimpik itu sendiri. "Jika hujan satu atau dua hari sebelum Oktober 3, kita boleh punya rencana-B," kata Mr Reddy. "Setiap item dapat dilihat kembali."

Upacara pembukaan dan penutupan dibahas secara terperinci dalam pertemuan GOM, tapi hati-hati dielakkan Menteri mengomentari laporan bahawa beberapa bahagian telah kecewa oleh AR Rahman tema lagu. "Saya punya apa-apa untuk berkata pada itu. Telah diluluskan oleh GOM, "kata Mr Gill. "Lagu bertema diamanahkan kepada Rahman. firman-Nya adalah kata terakhir, "tambah Mr Reddy

No comments:

Post a Comment